headervb

OVER ONS

Wij zijn de enige specialist (of producent) ter wereld die uw flatscreen tv horizontaal kan opbergen in uw tv meubel. Klink & Osse, opgericht in 2006, is een innovatief bedrijf van Nederlandse bodem. Vanuit een creatief en eigenzinnig idee om bijzondere woonoplossingen en meubels te ontwikkelen is uiteindelijk het ontwerp van ons “Flatscreen Lift System” ontstaan.

Founders Klink & Osse: Ivo Klink & Bob Osse

bob

Bob Osse
(directeur/eigenaar & techniek)

g005
g006

Het doel van ons systeem?

Heel eenvoudig: Uw flatscreen TV is een gebruiksartikel en u wilt de TV, op een fraaie wijze, opbergen op het moment u deze niet meer gebruikt. Het zwarte gat in de (woon)kamer wordt weggewerkt zodat u volop kunt genieten van uw mooie interieur. Of u wilt het inbrekers niet al te makkelijk maken. Door uw televisie op te bergen in een afgesloten kast probeert u diefstal zoveel mogelijk te voorkomen. Tot slot: u bent simpelweg fan van de slimme techniek, u bent een design en/of gadget liefhebber!

Productie

Het ontwerpen en vervaardigen van maatwerk meubels laten wij inmiddels graag over aan onze samenwerkingspartners. Onze focus ligt volledig op het ontwikkelen en produceren van het Flatscreen Lift Systeem. Ieder zijn eigen specialisme dus!

Functionaliteit en design staan bij ons voorop. Kijkt u zelf maar en laat u inspireren door onze website. Wilt u het Flatscreen Lift System eens komen bekijken? Dat kan! Maakt u dan hier een afspraak met ons.

Wilt u weten wat mogelijk is in combinatie met een handgemaakte kast of wilt u zelf een compleet nieuw interieur en laat u zich hierbij graag adviseren? Neemt u dan contact op met één van onze dealers. Zij verwelkomen u graag met een kopje koffie.

Referenties

  • Klink & Osse heeft voor ons een uniek design meubel op maat gemaakt om onze Philips Aurea op te bergen. Wij waren destijds de eerste die een K&O tv liftmeubel hebben besteld en zijn nog steeds erg tevreden met het resultaat.

    Dirk, Ouderkerk aan de Amstel
  • Het lcd liftmeubel van Klink en Osse is trendy, futuristisch en uniek. Het wordt geheel naar je wensen gemaakt en thuis tot op de millimeter nauwkeurig opgebouwd en afgesteld. Klasse!

    Robert, Harderwijk
  • MET HET FLATSCREEN LIFT SYSTEM HEBBEN WE EEN OPLOSSING IN HUIS DIE AL MENIG KLANT HEEFT VERRAST. EEN INGENIEUS SYSTEEM, TOEPASBAAR IN VEEL SITUATIES VOOR DE ZAKELIJKE EVENALS DE PARTICULIERE KLANT.

    Intrema - Monique Fial